СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА КНИЖАРНИЦА ВЕРЕН ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО 2018 Г!

КОМПЛЕКТ "Библия в разкази и картини" Стар и Нов Завет в два тома, автор Г.Ингверсен, за 18.00 лв вместо за 34.00 лв (по корични цени на изданията).
Това е второ издание на преразказаната Библия на Г. Ингверсен на български език. В момента е единствения пълен преразказ на библейските текстове. С множество чернобели и цветни илюстрации. Авторката е преподавател по история на преразказа. Библията в разкази и картини е издадена на много езици, позната в Европа в продължение на повече от седем десетилетия. Изключително подходяща е за хора, които имат затруднения с текста на Библията и дава една добра първоначална представа за основните сюжети в Стария и Новия Завет. Комплектът включва и подаръчна торбичка.


СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА КНИЖАРНИЦА ВЕРЕН ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО 2018 Г!

КОМПЛЕКТ БИБЛИЯ РИ Верен и сборника библейски четива за всеки ден от годината "Мисли на зазоряване" с автор Здравко Ненов. 

Цена на комплекта: 45.00 лв, вместо 62.50 лв, което е сбора от коричните цени на двете издания.

Библия РИ ВЕРЕН е позната на широк кръг читатели. Тя е една от утвърдените ревизии на Библията на съвременен български език направена на основата на Цариградския превод на Библията. Настоящото издание е шесто, от 2013 година. Корицата е от естествена кожа, с позлатени ръбове на страниците и разделител. "Мисли на зазоряване" е второто издание на сборника с библейски четива за всеки ден с автор Здравко Ненов. Есетата в него се близки до българския бит и възприемане на съвремието ни,  разбираеми,  интересни и полезни за широк кръг читатели отвъд църковните общности. Изданието е луксозно, с твърда корица и кожено гръбче. Комплектът включва и подаръчна торбичка.СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА КНИЖАРНИЦА ВЕРЕН ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО 2018 Г!

КОМПЛЕКТ детски книжки "Аз имам приятел" - цветна и вариант за оцветяване. Автор Нина Иванова-Донковска. Цена на комплекта 4.00 лв, вместо 7,40 лв (по корични цени). "Аз имам приятел" е чудесна детска книжка за деца между 3 и 8 години. С малко текст с големи букви, които могат да бъдат оцветявани тя разказва за най-добрия приятел - Иисус Христос. 

Цветната книжка може да е модел за малки деца да рисуват и оцветяват "Аз имам приятел" за оцветяване. Авторката е утвърдена българска художничка с богат опит в илюстрацията.

Предложението е валидно от 01.12.2018 до 31.12.2018 г, а поръчка може да се направи през сайта veren.bg или в книжарницата


                        

Комплект книжки от поредицата "Запознанство с Библията" с отстъпка! Цена на комплекта 15,00 лв.

Запознанство с Библията - Поредица от 7 книжки

Комплект коментари на Стария Завет "Тиндейл" с отстъпка от 25 %! Цена на комплекта 275,10 лв.

Комплектът коментари на Стария Завет "Тиндейл" съдържа 30 библейски коментара върху всички книги на Стария Завет от утвърдени автори като: Дерек Киндер, Джойс Балдуин, Доналд Уайзман и др. Издател на български език: БХСС.
Цената от 275,10 лв включва всичките 30 коментара от серията. Повече за всеки от коментарите можете да научите тук:
Комплект коментари на Стария Завет "Тиндейл"

 

Комплект коментари на Новия Завет "Библията говори и днес" с отстъпка от 20 %! Цена на комплекта с отстъпка 142,30 лв.

Поредицата "Библията говори и днес" включва 21 коментара върху всички книги на  Новия Завет написани от утвърдени автори като д-р Дейвид Гудинг, Джон Стот, Брус Милн и др. Издател на поредицата на български език ИК Нов Човек. Цената на комплекта включва всички 21 коментара. Повече за всеки коментар от комплекта можете да намерите тукКомплект коментари на Новия Завет "Библията говори и днес"

 

Комплект  на Стария и Новия Завет
от Уилям Макдоналд.

Комплектът от шест тома включва коментар на цялата
Библия. Коментарът е стих по стих, като не са подминати
трудните пасажи.


   Цена за комплект от шест тома - 52,00 лв.

 

   Повече за всеки том можете да намерите тук:
   
   Комплект коментари върху Библията, У.Макдоналд 
 

 

Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги