КАК ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ?

 

1. Регистрирайте се.

2. Като регистриран потребител отидете на "ВХОД"

3. Попълнете Е-mail адрес и парола с които сте се регистрирали.

4. Изберете желания продукт от списъка вляво. Рубриките, които виждате имат подрубрики, в които продуктите са подредени тематично. Ако не можете да намерите търсения от Вас продукт отидете в полето за тъсене. Търсачката Ви позволява да търсите по различни категории - "Име на продукт", "Автор" или "Издателство". След изписване на търсеното заглавие натиснете "ЛУПАТА".

5. Желаният продукт поставете в кошницата с кликване върху нея. Ако желаете да поръчате повече от една бройка след направената корекция натиснете бутона "ОБНОВИ". За да поръчате следващ продукт се върнете обратно в списъка с продукти и го изберете по същия начин. Ако искате да извадите от кошницата вече избран продукт кликнете върху последното поле в съответния ред - "ИЗВАДИ ОТ КОШНИЦАТА".

6. След като изберете всички желани продукти изберете  "НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ" от падащия списък долу. Подробности за начина на плащане можете да прочетете от рубрика "ПЛАЩАНЕ" в менютата най-горе в сайта. В таблицата на поръчката ще видите информация за общото й тегло и ориентировъчната стойност на транспортните разходи в зависимост от начина на плащане и доставка.

7. Проверете данните за доставка. Ако са необходими корекции можете да ги направите тук. Препоръчваме да обновите и коригирате профила си след това. Ако желаете да получите фактура също можете да попълните необходимата информация в съответните полета тук.

8. Задължително кликнете върху отметката "СЪГЛАСЕН СЪМ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ". В противен случай поръчката Ви няма да бъде генерирана. Посочете с отметка дали желаете или не да получавате информации за намаления и промоции.

9. Натиснете бутона "ПОТВЪРДИ".

10. Разгледайте поръчката. Ако имате корекции можете да се върнете назад с бутона "BACK" от браузъра. Ако това е окончателно Вашата поръчка потвърдете като натиснете бутона "ПОТВЪРЖДАВАМ".

11. Вашата поръчка е генерирана. Ще получите потвърждение на електронната поща, с която сте регистрирани.

12. След получаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката и евентуални уточнения.

Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги