Вашата оценка

Готварските техники и умения – Книга първа (второ издание)

Автор: Невяна Кънчева
Издателство: Колхида
Брой стр.: 494
Формат: 23.5/16/4 см
Тегло: 0.800
Цена: 23.00 лв. (при поръчка през сайта 0% отстъпка)
23.00 лв. (корична цена)
Година: 2023 г.
ISBN: 954-672-057-7
бр

Анотация:

Съвременна кулинарна енциклопедия
в 3 части. Над 2,000 рецепти и
полезни
съвети за приготвяне на различни
специалитети.

"Самото заглавие на тази тритомна
енциклопедия показва желанието ми
да
систематизирам наученото и да го
предложа по достъпен начин. Назад
във
времето остава паниката, че
материята е необхватна. Първата
книга на
енциклопедията е факт. Искрено се
надявам да бъде оценена от всички
типажи
"кулинарни читатели" - и от
гастрономите, и от колекционерите и
от
новоизлюпените домакини, а защо не
и от мъжете-мераклии.

От първата книга от тритомната
енциклопедия ще научите всичко за
удобно
оборудваната кухня, ще усвоите
основните кулинарни техники и
хитрости, ще
зарадвате семейството си с нови
вкусни специалитети. Азбучният
индекс ще ви
помогне лесно да се ориентирате и
тутакси да откриете рецептата,
която ви е
нужна сред голямото
предизвикателство - над 2 000
вкусотии.

Цветното приложение ви предлага 15
топ-рецепти, избрани от книгата и
едно
голямо удобство - да проследите
приготвянето им стъпка по стъпка. А
това
означава перфектно и безгрешно
изпълнение."

От автора’

Етикети


Свързани продукти

Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги