"Къде е Бог в свят с коронавирус?" от проф.Дж.Ленокс, поръчайте безплатно

30 Април 2020 г.
"Къде е Бог в свят с коронавирус?"

Това е заглавието на книгата на проф. Джон Ленокс (английски математик и апологет), която издателство ВЕРЕН в момента издава. Очакваме я да излезе от печатница следващата седмица (2-6 май 2020 г). Книгата ще се разпространява БЕЗПЛАТНО. Всеки, който желае да я получи трябва да ни пише на [email protected] като изпрати адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ до който да я изпратим. РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА ЩЕ СА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ! Правим уточнението, че може да получите ЕДИН екземпляр!
Издателството благодари сърдечно на автора за възможността и съгласието книгата да е на разположение на българските читатели!
Други книги на проф. Дж.Ленокс може да намерите в сайта veren.bg, както и да изтеглите свободно от рубриката ни "изтеглете безплатно/е-книги".

"Ние живеем в уникално време. Като че ли настъпва нова ера в историята на човечеството.
Независимо дали сте християнин, или не, пандемията от коронавируса е объркваща и обезпокоителна за всички нас. Как да я осмислим и как да започнем да се справяме с нея?
Тази книга се състои от мои размишления за сегашните ни преживявания. Започнах да я пиша преди седмица, а междувременно положението бързо се промени, както и несъмнено ще продължава да се променя. Възгледите, които излагам тук, са лично мои и не бива да се приписват на университетските организации, с които съм свързан. Тези мои възгледи неизбежно ще са несъвършени и недообмислени. Извинявам се за това. Призовавам своите читатели да разглеждат настоящата книжка, все едно седим заедно в ня-
кое кафене (о, да можехме само!) и вие сте ми задали въпрос за корицата на книгата. А аз оставям чашката си с кафе на масичката и се опитвам да ви дам искрен отговор. Всичко, което следва, е това, което бих се опитал да Ви кажа за утеха,
подкрепа и надежда." проф. Дж.Ленокс
Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги