НОВО подаръчно издание на ЗАПОЗНАНСТВО С БИБЛИЯТА

27 Ноември 2019 г.
Радваме се да споделим новината, че новото подаръчно издание на поредицата ЗАПОЗНАНСТВО С БИБЛИЯТА е вече готово и е в книжарниците. То съдържа деветте книжки от поредицата (Битие, Псалми, Притчи Соломонови, Еклисиаст, Евангелие според Марк, Евангелие според Лука, Евангелие според Йоан, Деяния на Апостолите и Посланието към Римляните) с обяснения на места в текста и с въпроси към Евангелието според Марк. Художественото оформление е ново и различно. Книгата е с твърда корица, а в текста са включени графични илюстрации рисувани специално за тази книга. Автор на корицата и илюстрациите е художничката Нина Иванова - Донковска, която е рисувала и кориците за отделните книжки. Към всеки екземпляр има луксозен книгоразделител изработен ръчно. Вярваме, че тази книга е един красив и много стойностен подарък за всеки.

Коричната цената на подаръчното издание ЗАПОЗНАНСТВО С БИБЛИЯТА е 28.00 лв, при поръчка през сайта на книжарница ВЕРЕН - 26.00 лв.

За поръчка на повече екземпляри или разпространение: книжарница ВЕРЕН, тел. 0888-562-679 или книжните борси Болид (щанд Наука и изкуство) и Искър (ЕТ Владимир Владимиров).

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги