Готвим в сач

Готвим в сач

Автор: Невяна Кънчева
Издателство: Колхида
Брой стр.: 67
Формат: 20/14/0.6 см
Тегло: 0.090
Цена: 3.99 лв. (при поръчка през сайта 0% отстъпка)
3.99 лв. (корична цена)
Година: 2012 г.
ISBN: 978-954-672-158-7
бр

Анотация:

САЧ – една дебела плоча с ръбче, в която се готви почти без мазнина.
Ако обзаведете кухнята си това чудо, наречено сач, сигурно ще започнете
сами да си измисляте рецепти. Ако ще е сач с месо, използвайте няколко
вида, за да постигнете истинско съвършенство – така приготвят сач в
Родопите – с хапки свинско, пилешко и телешко месо. Голяма заблуда е
обаче да си мислите, че в сач се проготвят само месо и зеленчуци. Това
означава че не сте опитвали такива чудесии като ямболските катми,
еленските пърленки, капанските платеки... Истински пир за един ценител
на вкусното хапване!’

Етикети


Свързани продукти
Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги