Вестник Зорница брой 5, май 2020

Вестник Зорница брой 5, май 2020

Автор: редактор на броя п-р Станислав Алексиев
Издателство: БЕД
Брой стр.: 12
Формат: 29,7/42 см
Тегло: 0.040
Цена: 0.50 лв. (при поръчка през сайта 0% отстъпка)
0.50 лв. (корична цена)
Година: 2020 г.
ISBN: 0861-3826
бр

Анотация:

"Драги читателю,
Пред теб е майският брой на в. Зорница. И той, както всичко наоколо е пролетен. Пролетен, по под коронавирус. Звучи като оксиморон, но е така. Можем да слушаме песента на птичките само от вкъщи.
Но да сме вкъщи не е чак толкова лошо, защото можем да разгърнем вестник Зорница.
В него ще видим, че през историята е имало и други хора, които са живели по труден начин. Ще прочетем, че въпреки трудностите, те са устоявали и са проповядвали Евангелието, независимо от условията. Нещо повече - те са се възползвали от тях и са възбуждали духа на църквата да стане още по-будна за нуждите на не повярвалите хора. Ще се срещнем с богослови, минали през доста перипетии, за да устоят правотата на това, което вярват и поучават. Дори ще открием композитори, които са преминали също някои мъчнотии, но са композирали църковна музика, която завладява и пренася вярващите в един по-прекрасен свят.
Въобще, този пролетен брой на Зорница ще ни освежи и ще ни покаже света по един по-различен начин. Дали няма да ни подтикне да го подарим на някого, който не го е чел? Колко хубаво би било това. Предлагам ви една пролетна разходка, която ще ви преведе през красиви светове. Бог да ви благослови, докато четете и разпространявате вестник Зорница!"
от редактора’

Етикети


Свързани продукти
Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги