ОБСЕБЕНИ от СЕБЕ СИ. Публична вечер с домакин книжарница ВЕРЕН

12 Април 2019 г.
ОБСЕБЕНИ от СЕБЕ СИ.
Публична вечер с домакин
книжарница ВЕРЕН
В месеца на най-големият християнски празник Възкресение Христово имаме удоволствието да ви поканим на публична беседа с домакин книжарница ВЕРЕН озаглавена "Обсебени от себе си". Събитието ще се състои на 12 Април (петък) от 18.30 часа в зала ВЕРЕН (при книжарница ВЕРЕН). Говорител: Влади Райчинов, преводач и журналист.

„Бъди себе си“, гласи мантрата на съвременната попкултура. От Ралф Уалдо Емерсън, през Джим Морисън и Джони Деп, до Мадона, Бионсе и Лейди Гага – светът днес търси отговора вътре в индивидуалността и уникалността на отделния човек. „Красотата започва в мига, когато решиш да бъдеш себе си“, настоява Коко Шанел. Всеки човек е божество, откъдето се черпи идентичност и около което се върти всичко останало.

Какъв е отговорът на Библията? Да бъда или да не бъда себе си? В какво се изразява моята уникалност и как да намеря мястото си в голямата картина? Преди две хилядолетия апостол Павел сякаш напипва разковничето в едно свое писмо. В тази интересна кореспонденция можем да открием библейските насоки за смисъла, идентичността и стойността на човека, които продължават да са верни и днес.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!


Влади Райчинов е преводач на художествена и богословска литература. Работи с издателства като „Нов човек“, „Труд“, „Вакон“, „Хермес“ и др. Член на Съюза на българските журналисти, радио водещ, автор на статии и член на редколегиите на вестник „Зорница“ и списание „Витания“. Председател на Българско евангелско дружество, което издава в. „Зорница“. Със съпругата си Катя имат дъщеря, навършваща четири годинки два дена след това събитие.
Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги